Ook in 2011 een Audioshow in het AZ stadion

 

     

Met de Audio Show Studio Alkmaar ( ASSA ) wil Studio Alkmaar zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de betere audio-apparatuur.

Wij organiseren dit evenement in samenwerking met onze vaste leveranciers. Van alle deelnemende importeurs hebben wij apparatuur in de winkel ter beluistering staan.

Bewust is gekozen voor een presentatie in het AZ stadion. De organisatie van deze club, de ambiance en de mogelijkheden van de zalen maken dit complex tot een perfecte plek voor een hoogwaardige audio-show.

     
     
Na een succesvolle eerste ASSA in 2009 en een nog groter succes in 2010 in het AZ stadion is de organisatie inmiddels druk bezig met het vervolg . Veel deelnemers van afgelopen jaar zullen weer present zijn en ook zullen enkele nieuwe importeurs aanschuiven. Afgelopen jaar bezochten zo`n 1800 bezoekers de show en iedereen was lovend over de kwaliteit van de zalen , de sets en de relaxte sfeer.      
     

Komend jaar vindt de show plaats op za 19 en zo 20 februari 2011

Open van 10.30 - 18.00 uur

Op het AZ terrein is ruimte genoeg voor alle auto`s

De show is gratis toegankelijk en de koffie heel betaalbaar.

Wij heten u van harte welkom

Neem alvast een kijkje op de audioshowalkmaar- website

     
       
m.m.v. o.a. More Music, Audiac, Analogue Audio, Dynamic Solutions, Servi-Q , Musical Reality , Hifinesse , Hansted Audio , Audipulse , Hihat Audio, Kemp Elektroniks, Nutters Audio, Clofis