onze favorieten

Hoewel alle apparatuur in onze winkel door ons is geselecteerd op een aantal eigenschappen ( waaronder met name klank , functionaliteit en betrouwbaarheid) hebben wij in diverse prijsklassen zo onze favoriete demonstratie-apparaten . Onderstaand noemen wij er enkele in vrij willekeurige volgorde.

     

NAD C356 BEE versterker

NAD staat al 20 jaar bekend als een degelijk merk dat veel waar voor het geld biedt. Deze versterker heeft naast een prima geluid ook een aantal interessante upgrade mogelijkheden. Bijvoorbeeld uitbreiding met een USB dac module. Ook het vermogen is met 80 W ruim voldoende.

Prijs versterker : 899 euro

 

         
     

Audioset anno 2016 :

Cocktail Audio X40 en Bluesound Vault 2

Op de foto ziet u boven (wit) de Vault2 en daaronder de X40.

Dit zijn onze hardlopers op het gebied van streaming audio. Beide kunnen ongeveer hetzelfde : rippen , opslag , streamen ,radio, extra aansluitingen voor andere apparaten. Bediening kan met een app op de Ipad.

De Vault 2 is mooi compact en heeft een 2Tb harde schijf ingebouwd. Het systeem is voor meerdere kamers uitbeidbaar met de Node 2

Bij de Cocktail X40 kunt u zelf een harde schijf (tot max 4 Tb) aan de achterkant in het apparaat monteren. De X40 heeft ook een goede volumeregeling en daarmee heeft u alleen nog een eindversterker of 2 actieve luidsprekers nodig om uw nieuwe set compleet te maken.

Bij goedkopere streaming apparaten laat de klank nog wel eens te wensen over ,maar bij deze apparaten is het geluid dik in orde. Aanraders dus.

Prijs Bluesound Vault 2 : 1299 euro

Prijs Cocktail X40 : 1649 euro.

 

         

Arcam versterkers

Arcam heeft met de A19 , A29 en A39 een mooie nieuwe serie versterkers ontworpen met veel "value for money". De gebruikte versterkertechniek noemen ze bij Arcam "G-klasse" en het klinkt heel dynamisch en ruimtelijk.

Deze versterkers zijn goed gebouwd en hebben ook phono en DAC opties. Draaitafel en computer aansluiten en klaar is Kees

Prijs Arcam A19 : 999 euro

Prijs Arcam A29 : 1499 euro

Prijs Arcam A29 : 1999 euro

 

 

Symphonic Line RG14 Edition versterker

Dit is de Geheimtipp onder de betaalbare versterkers. Veel energie en een homogeen geluid. Als bonus een goede MM/MC phono. Standaard al uitgerust met een goed powercord Hiermee komt elke set tot leven.

Prijs RG14Edition : 3500 euro

       

 

     

LUA Blue Reference speakerkabel

Deze heel betaalbare kabel won al verschillende prijzen vanwege de buitengewone prestaties

Prijs : 40 euro per m1

         

 

 

 

 

Wireworld Solstice speakerkabel

Voor veel sets een prima en betaalbare basiskabel.

Prijs : 19 euro per m1

 

 

 

 
   

Wireworld Stratus 7 , Aurora 7 en Electra 7 netkabels

De netkabels van Wireworld zijn heel betaalbaar en laten elke set beter klinken. De Stratus is voor ons de best denkbare instapkabel.

Prijs Stratus 7 : 129 euro

Prijs Aurora 7 : 229 euro

Prijs Electra 7 : 329 euro